Work at OmniLAN B.V.

Vocational education, internships and work

Vocational education, internship and work   

Omnilan B.V. is a part of the Accredited training company SBB. We give teens the chance to develop themselfs within our company. 
Are you interested in a place as intern please contact us. this is possible to sent an email to  werkenstage@omnilan.eu

Why is working at OmniLAN so much fun? Especially since you get a lot of freedom in handling and executing your tasks.

With us you can count on the following:
 - Informal working atmosphere
 - Lots of freedom and independence
 - The opportunity to grow and make a difference

We love to welcome you within our company.

Stagemarkt.nl

Check Stagemarkt.nl to see whether your education has already been recognized and whether there are still places available at OmniLAN.

Click on the image to get more details about possible internships.Current Recognitions


Sector: Economy and Administration

Office Assistant (Secretary)                                        [25573 - Level 3]
Als secretaris/secretaresse ben jij verantwoordelijk om de orde en structuur te bewaren aan de voorkant van het bedrijf. Hierbij komt kijken dat je de telefoon/mail beantwoord, leadlijsten zoekt en nog meer.


Marketing and Communications Officer                   [25148 - Level 4]
Als Marketing medewerker ben jij verantwoordelijk voor de presentatie van het bedrijf. Hierbij moet je denken aan de websites onderhouden, folders/flyers maken en de sociale media bijhouden.


Junior Accountmanager                                               [25132 - Level 4]
Een Junior Accountmanager is vooral bezig met het leggen en onderhouden van relaties en het uitbreiden van het klantenbestand.
Hierbij zal een keer naar locatie gaan geen overbodige luxe zijn.


Sector: ICT and Software

Expert IT Systems and Devices                                [25606 - Level 4]
Het onderhouden van de servers en uitzoeken van nieuwe ICT-technische mogelijkheden zijn jou ideale eigenschappen. Een creatief en gestructureerde manier van werken is een must.


Software Developer                                                     [25604 - Level 4]
Alles wat digitaal kan, zal digitaal worden. Als applicatieontwikkelaar ben jij bezig met het ontwerpen, uitdenken, realiseren en presenteren van een applicatie om echt in de praktijk toe te mogen passen.


Sector: Transport, Shipping and Logistics

Logistics Employee                                                    [25371 - Level 2]
Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van alle inkomende en uitgaande pakketjes binnen het bedrijf. Hierbij is het hebben van structuur en orde een pré. Reaction of former interns

Julian,
Marketeer

''Tijdens mijn stage bij OmniLAN voelde ik me een echte werknemer. Je krijgt echt het gevoel dat je mee doet met het bedrijf en een waarde levert. Met inzet creëer je echt de kans om jezelf te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben tijdens je stage.''


Wesley,
ICT Expert

''Ik heb tijdens mijn stage veel mogen proberen in een zelfgemaakte omgeving. In deze omgeving heb ik verbeteringen kunnen vinden en mogen toepassen in het bedrijf. Met inzet en interesse leer je hier heel veel. Ik kan oprecht zeggen dat ik een super leuke stage heb gehad.''

Sanchyro,
Software Developer

''Ik heb mijn stage bij OmniLAN ervaren als een leerzame en gezellige stage. De sfeer is hier goed en je merkt echt de collegialiteit, wat een fijne werksfeer levert. Ik heb veel vrijheid gekregen bij het invullen van mijn taken en heb de kans gekregen om fouten te maken en te leren.''

Sjoerd,
Software Developer

  "Mijn stage bij OmniLAN verliep erg goed. Ik heb mijzelf flink ontwikkeld en heb erg veel vrijheid gehad om mijn  ideeën toe te passen in de praktijk. Ook was er een zeer aangename sfeer door de leuke collega's. Als je gedreven bent en graag wilt leren dan past dit bedrijf goed bij jou !!"

Timo,
Software Developer

''Ik vond dit een zeer leerzame stage en heb hier veel in de praktijk geleerd. Ik ben regelmatig mee gegaan naar projecten en heb daar ook veel voor mogen betekenen. Op deze manier krijg je echt het gevoel dat je een team bent. Ik zou deze stageplek zeker aanraden!''

     Kito,
     Software Developer

        "OmniLAN is de ultieme stageplek om enorm veel te leren en             het erg naar je zin te hebben!

        Uiteraard is het de bedoeling dat je je goed inzet en interesse         toont, op die manier leer je het beste. Ik heb hier een hartstikke         leuke en leerzame stage gehad en kan ik met een gerust hart         zeggen dat anderen dat ook zullen hebben!


Note: We don't have any fulltime job application available at the moment
For internship mail to:
 werkenstage@omnilan.eu